Tapahtuman oletuskuva

30.11.2022 09:00

Teams / Google Meet

Kootut opit esteettömien tuotteiden kehittämisestä -webinaari 30.11. klo 9-10

Miten kaupunkikierroksella tai hotellissa olisi hyvä huomioida näkörajoitteisia tai mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota järjestäessä esteettömän ohjelmapalvelun luonnossa liikuntarajoitteisille?

Näihin ja moniin muihin esteettömyyteen liittyviin kysymyksiin saadaan webinaarin aikana hyviä käytännön vinkkejä matkailuyrityksille.

Kestävää nostetta -hankkeessa on vuoden 2022 aikana paneuduttu matkailun esteettömien palvelujen tuotekehitykseen ja tuotteiden testaukseen. Nyt yhteenvedetään ja kootaan vielä tuoreeltaan opit testauksista.

Webinaarissa asiantuntijoina toimivat Ellare Oy:n Pirjo Räsänen ja Jukka Parviainen.

Tervetuloa mukaan kuulemaan käytännön oppeja esteettömien tuotteiden testauksista matkailun eri toimialoilta (majoitus, ohjelmapalvelut, kokouspalvelut, kuljetus).

Ilmoittautuminen:

  • ilmoittaudu webinaariin 29.11. klo 14 mennessä

  • ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja webinaaria edeltävänä iltapäivänä linkin tilaisuuteen

Tilaisuus on osa Kestävää nostetta matkailuyrityksiin: Etelä-Suomi -hankkeen Matkailu kuuluu kaikille -kokonaisuutta ja tilaisuuden järjestää Enter Espoo Oy.

Kestävää nostetta matkailuyrityksiin -hankkeella tuetaan matkailualan pk-yritysten toipumista ja kilpailukykyä kehittämällä uusia matkailutuotteita kansainvälisille markkinoille. Samalla kehitetään yritysten tiedolla johtamisen osaamista, kyberturvallisuutta ja kestävyyttä sekä huomioidaan eri kohderyhmien tarpeita matkailupalveluissa.

Hanke saa rahoituksensa Uudenmaan liiton ja Varsinais-Suomen liiton kautta Euroopan aluekehitysrahastosta osana covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia vuosina 2021-2023. Hankkeen toteuttavat Enter Espoo Oy, Helsingin kaupunki (koordinoija), Forum Virium Helsinki ja Turku Science Park Oy. https://www.kestavaanostetta.fi/

Kuva: Samimatias / Visit Espoo

Lippuja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 44 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

30.11.2022 09:00

Päättyy:  

30.11.2022 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams / Google Meet


Järjestäjä

Enter Espoo Oy / Visit Espoo

043 827 3271

karoliina.korpela@espoo.fi

logo-kestavaanostetta-rgb-1.jpg (122 KB)

 

eakr.png (24 KB)

vipuvoimaaeusta.png (20 KB)

vsl_logo_vaaka.png (228 KB)

helsinki_tunnus_musta.png (15 KB)

fvh_logo_pms021_thumb.png (11 KB)

turku-science-park.jpg (67 KB)